Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 3 τρόπους

  • 1. Παραγγελία online από το web site μας www.gadgetbox.gr

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο [|Αγόρασέ το] κάτω από το προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό 'καλάθι αγορών' σας.
Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο [Το καλάθι μου] και στη συνέχεια στο σύνδεσμο [Παραγγελία] που βρίσκεται κάτω από την λίστα προϊόντων που έχετε στο καλάθι σας. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί ο κωδικός και το password σας εάν έχετε, αλλιώς δηλώνετε πως είστε νέος χρήστης έτσι ώστε να αποκτήσετε ένα.

Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.

  • 2.  Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στo 210 6827736 ώρες καταστημάτων.
  • 3.  Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μέσω e - mail  στο info@gadgetbox.gr όλο το 24ώρο.

 

Εάν παρά την αναζήτησή σας δε βρίσκετε το προϊόν που αναζητάτε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Καθημερινά προσθέτουμε νέα προϊόντα και ο τελικός μας στόχος είναι να υπάρχουν όλα όσα μπορούν να κάνουν τη ζωή σας μοναδική!


Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τα προϊόντα, τα οποία παραγγείλατε με την αντίστοιχη ποσότητα. Εσείς πλέον δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο.

Η παραγγελία σας βρίσκεται προς εκτέλεση και αν υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη επαρκές απόθεμα θα σας ενημερώσουμε αμέσως.