Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 50 ευρώ      Στο Gadget Box μπορείτε να πληρώσετε τη παραγγελία σας απευθείας στον courier, χωρίς να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.    Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 210 6827736

Δημιουργήστε τρελά Σχέδια!

Άμεσα Διαθέσιμο
034090002
Δημιουργήστε τρελά Σχέδια!

16.50

Με μια μικρή δόση φαντασίας και καλλιτεχνικής διάθεσης...
+

Με μια μικρή δόση φαντασίας και καλλιτεχνικής διάθεσης δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου για το τι μπορείς να δημιουργήσεις, απλά και γρήγορα.

Εκατοντάδες μικρά καρφάκια είναι καλά στηριγμένα επάνω σε μία πλαστική βάση και περιμένουν να ακουμπίσεις επάνω τους οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, δίνωντάς τους τα πιό τρελά σχήματα και σχέδια.

Όταν ακουμπάτε κάποιο αντικείμενο, το χέρι ή ακόμα και ένα πρόσωπο στο συγκεκριμένο προϊόν, τα καρφάκια που έχει παίρνουν το σχήμα του αντικειμένου όπως είναι στις φωτογραφίες, και δημιουργείτε ένα είδος καλουπιού που εάν το τοποθετήσουμε προσεκτικά σε ένα ράφι ή σε όποια άλλη επιφάνεια επιθυμούμε θα διατηρηθεί για πάντα. Εάν θέλουμε να το χαλάσουμε απλώς κουνάμε το καλούπι μας!


Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει, δημιούργησε τα πιό τρελά σχέδια και κάνε τους άλλους να μείνουν άφωνοι από τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις 13Χ18 εκατοστά
  • Πλαστικό
  • Για παιδιά άνω των 5 ετών

 

Μόνο στο Gadget Box θα βρείς τα πιό έξυπνα και πρωτότυπα gadget και δώρα για εσένα και τους αγαπημένους σου!!!