Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 50 ευρώ      Στο Gadget Box μπορείτε να πληρώσετε τη παραγγελία σας απευθείας στον courier, χωρίς να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.    Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 210 6827736

Ανέπαφο Touchless Multi-Tool

Άμεσα Διαθέσιμο
0390-334
Ανέπαφο Touchless Multi-Tool

7.50

Πρώτα η ασφάλεια! Το Ανέπαφο Touchless Multi-Tool αποτρέπει την άμεση επαφή με...
+

Πρώτα η ασφάλεια! Το Ανέπαφο Touchless Multi-Tool αποτρέπει την άμεση επαφή με λαβές πόρτας, ΑΤΜ, πλύσιμο τουαλέτας, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, κουμπιά ανελκυστήρα, βρύσες, πληκτρολόγια, κουμπιά, διακόπτες φωτός, λαβές συρταριών και ντουλαπιών και πολλά άλλα. Αποφύγετε να αγγίζετε μολυσμένες επιφάνειες με τα δάχτυλά σας χρησιμοποιώντας το Ανέπαφο Touchless Multi-Tool.

Σαν επέκταση του χεριού σας - το εργαλείο μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σαν μπρελόκ και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την άμεση επαφή με βρώμικες επιφάνειες, λαβές και κουμπιά. Προστατέψτε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους γύρω σας χρησιμοποιώντας το Ανέπαφο Touchless Multi-Tool.

Κάντε έξυπνες αγορές μόνο από το Gadget Box το πιο ενημερωμένο κατάστημα για online αγορές πρωτότυπων δώρων και έξυπνων gadget.